Snel inloggen

Veelgestelde vragen

 
Wat is jullie werkwijze?
  Thuiswerkbank is een vacaturebank met thuiswerkvacatures. Deze vacatures worden verzameld door onze medewerkers. Zij speuren voor u: het internet, de kranten, vacaturesites en gidsen af. De gevonden thuiswerkvacatures worden in de vacaturebank geplaatst. Deze kunt u als lid van Thuiswerkbank bekijken. Vervolgens kunt u zelf contact opnemen met de aanbieder van de vacature (alleen voor betalende leden).
Is Thuiswerkbank ingeschreven bij de Kamer van Koophandel?
  Ja, Thuiswerkbank is een handelsnaam van Innovative Internet Services B.V. en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 17225853
Waarom moet ik betalen om contactgegevens in te zien?
  Thuiswerkbank is een commercieel bedrijf, maar verdient niets aan de bemiddeling. U hoeft dus nooit een deel van uw loon af te staan aan Thuiswerkbank. U betaalt alleen een vast laag abonnementsbedrag om onze kosten te dekken. Als u leuk thuiswerk heeft gevonden of u bent niet langer op zoek, dan zegt u het abonnement gewoon op. We hanteren geen moeilijke opzegprocedures of opzegtermijnen. De kosten van een abonnement zijn 9,90 per maand of 24,90 per kwartaal.
Kan ik jullie bellen?
  Om de kosten laag te houden, werken de medewerkers van Thuiswerkbank allemaal vanuit huis. Het is daarom niet mogelijk telefonisch contact op te nemen of langs te komen. Alle communicatie loopt via e-mail, omdat dit veel effici├źnter werkt.
Ik heb een andere vraag.
 

Thuiswerk

Assemblagewerk

Computerwerk

Decoratiewerk

Enveloppen vullen

Fabricagewerk

Herverpakken

Overig thuiswerk

Inpakwerk

Speelgoedwerk

Strijkwerk

Telefoonwerk

Uitsorteerwerk

Verpakwerk

Verkoopwerk

Verzendklaar maken